KATEGORIA E SHFLETIMIT

Tech

Faktorët që pengojnë zhvillimin e kockave të fëmijëve

Studiuesit studiuan efektin e ushqimeve të përpunuara tek brejtësit laboratorikë, skeletet e të cilëve ishin në fazat post-embrionale të rritjes. Kafshët që ushqeheshin me ushqime të përpunuara vuanin nga ngadalësimi i rritjes dhe ulën forcën e kockave. Të kesh Fast-Food afër shkollës ose shtëpisë mund të ndikojë në zakonet e të ngrënit tek fëmijët…
Lexo më shumë...