KATEGORIA E SHFLETIMIT

Tech

AMD Radeon RX 6600 XT dëshiron të përmirësojë lojërat, kartë grafike shumë më të lirë

GPU-ja e re e AMD përdor teknologjitë e saj më të fundit Radeon për të optimizuar lojërat me rezolucion 1080p. Pavarësisht nëse është 2K, 4K apo edhe 8K, shumë pajisje moderne të lojërave kompjuterike këto ditë kanë tendencë të përqëndrohen në grafikë me rezolucion të lartë. Prodhuesit e kompjuterëve, prodhuesit e monitorëve dhe zhvilluesit e…
Lexo më shumë...