[adning id="476476"]
KATEGORIA E SHFLETIMIT

Sport

Botërori në kohë të pazakontë, anglezët planifikojnë kalendarin e sezonit të ri

Ndonëse duhet më tepër se një vit nga starti i Kupës së Botës Katar 2022, fakti që ky kompeticion do të organizohet në një periudhë të pazakontë, ka bërë që shumë liga të marrin masat për organizimin e kalendarit të sezonit të ardhshëm.Botërori është planifikuar të startojë më 21 nëntor dhe të zgjasë deri më 18 dhjetor, ndaj drejtuesit e…
Lexo më shumë...