KATEGORIA E SHFLETIMIT

Studime

Metoda natyrale për ndaljen e dhimbjes së dhëmbit

Dhimbjet e dhëmbit janë një ndër dhimbjet më të padurueshme. Dhe në momentet kur është e pamundur të shkohet tek dentisti, ka disa mënyra natyrale për lehtësimin e këtyre dhimbjeve, transmeton Klan Kosova.HUDHRA. Ka veti antibakteriale që ndihmon në zbutjen e dhimbjes së dhëmbit. Shtypeni atë dhe vendoseni në dhëmbin që po ju dhemb.KRIPA…
Lexo më shumë...