KATEGORIA E SHFLETIMIT

Studime

Stresi i prek më pak shefat

Sa më lart në shkallën e hierarkisë, më pak stres keni, thonë shkencëtarët nga universitetet prestigjioze Harvard dhe Standford. Pavarësisht besimin të përhapur, dhe të sjelljeve të shefave që sillen thuaje janë vazhdimisht nën stres të madh hulumtimi i universiteteve me renome Harvard dhe Standford ka treguar që shefat kanë nivele shumë më të…
Lexo më shumë...

Fundi i ultrazërave

Çiftet në pritje të fëmijëve së shpejti mund të shohin bebet duke u rritur në barkun e nënës, përmes…