KATEGORIA E SHFLETIMIT

Studime

Pse sytë fillojnë të dridhen dhe si ta ndalojmë atë

Është goxha e çuditshme kur jemi me njerëz dhe papritmas ndiejmë se syri ynë ka filluar të dridhet. Në fakt kemi një lajm të mirë për ju, ato spazma janë aq minimale sa që të tjerët nuk i vërejnë ato dhe, zakonisht nuk përbëjnë ndonjë kërcënim për shëndetin tuaj. Megjithatë, ato janë mjaft irrituese, kështu më poshtë do mësoni arsyet pse na ndodh.…
Lexo më shumë...