[adning id="476476"]
KATEGORIA E SHFLETIMIT

Studime

Këto simptoma brenda 20 ditëve pas vaksinimit kanë nevojë për vëmendje serioze

Disa simptoma pas vaksinimit sipas autoriteteve federale kërkojnë vëmendje të menjëhershme. Ndërsa lodhja, dhimbja e kokës, shqetësimi i muskujve, të dridhurat, ethet dhe të përzierat janë efekte anësore të shpeshta pas imunizimit, disa simptoma të tjera mund të jenë shqetësuese në situata të rralla. Bëni kujdes nga këto simptoma pas vaksinimit…
Lexo më shumë...