KATEGORIA E SHFLETIMIT

Speciale

Rreziku që vjen nga buka e bardhë dhe lëngjet e frutave

“Studimi jonë ndihmon që të identifikojmë ushqime specifike dhe pije që janë të mbi-konsumuara në Angli dhe që mund të rrisin rrezikun drejt sëmundjeve kardiovaskulare”. Studimet nxorën përfundime se ishin 116.806 të rinj në Angli, Skoci dhe Uells, të moshës 37-73 vjeç, të cilët ishin të prekur nga këto sëmundje që prej 15 viteshProdhimet e…
Lexo më shumë...