KATEGORIA E SHFLETIMIT

Infrared

MASHKULLI ideal për kohën tonë

Femrat sot i preferojnë meshkujt e gjatë. Mashkullit të shkurtë nuk i mbetet asgjë tjetër përveç që mungesën e centimetrave ta kompensojë me një vetësiguri dhe qasje fantastike në skenë. Çuditërisht tingëllon rezultati i anketës sipas të cilit mashkulli ideal është i gjatë madje edhe 192 cm. Është interesante se te të gjithë…
Lexo më shumë...

Bukuria e fshehur e ALBAS

Lindur në Pomona, Kaliforni (SHBA) më 28 prill 1981, aktorja e bukur Jessica Marie Alba, ia detyron natyrën e saj…

Ky ishte Prince!

Prince Rogers Nelson ishte një ikonë e muzikës, krah për krah me Michael Jackson-in dhe Elvis-in. Ai vdiq…

GRETA nuk ishte martuar kurrë

Greta Garbo lindi më 18 shtator 1905 në Stockholm të Suedisë, emri i saj i vërtetë i lindjes ishte Greta Lovisa…