KATEGORIA E SHFLETIMIT

Infrared

Trump është i pamposhtur, do të jetë president i mirë

Legjenda e Hollywood-it, Morgan Freeman duket se është “penduar” që ka mbështetur Cliton gjatë fushatës, deklaroi se Donald Trump nuk ka zgjedhje tjetër përveçse, të jetë një "president i mirë." "Sa për politikën sot, unë mbështeta Hillarin në zgjedhje dhe tani ndjehem sikur te jem duke u hedhur nga një shkëmb”, tha Freeman në një intervistë të…
Lexo më shumë...