KATEGORIA E SHFLETIMIT

Infrared

“Ky planet nuk është i yni”, publikohet traileri i ri i filmit për King Kongun (VIDEO)

“Kong: Skull Island” është filmi i ardhshëm fantastik, të cilit i është publikuar një paraqitje e shkurtër vetëm tri ditë para premierës. Ideja e realizimit të filmit është e bazuar në tregimet e John Gatins dhe Dan Gilroy, ndërsa regjinë e ka bërë Jordan Vogt-Roberts, kurse skenarin e kanë shkruar Dan Gilroy dhe Max Borenstein. Projekti është një…
Lexo më shumë...