KATEGORIA E SHFLETIMIT

Infrared

Dua Lipa kritikon deklaratat e ministrave britanikë për migrantët shqiptarë, thotë se ndihet e lënduar

Ylli i muzikës Dua Lipa ka kritikuar mënyrën se si minsitrat britanikë kanë folur për migrantët shqiptarë. Ajo në një intervistë për “Sunday Times” e ka quajtur këtë qasje si “shkurtpamëse”.
Dua Lipa, e lindur në Londër nga prindër shqiptarë të Kosovës, ka thënë se mënyra se si Qeveria ka folur për shqiptarët e ka lënduar atë dhe ka bërë thirrje…
Lexo më shumë...