KATEGORIA E SHFLETIMIT

Dossier

SHQIPËRIA DËSHIRON TË JETË E PAANSHME NË ÇËSHTJET E BALLKANIT! Letra ekskluzive e Mit’hat Frashërit mbi zhvillimet e brendshme në Shqipëri dhe marrëdhëniet e saj me fqinjët

“France-Orient” ka botuar, më 1 shkurt 1922, në faqen n°27, një letër të Mithat Frashërit (Sulo Kendom) mbi zhvillimet e brendshme asokohe në Shqipëri dhe marrëdhëniet e saj me fqinjët, të cilën, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat - Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptarLetër nga TiranaTiranë, 12 janar.Ne kemi pasur…
Lexo më shumë...