[adning id="476476"]
KATEGORIA E SHFLETIMIT

Speciale

Zhvillimi i arsimit dhe i kulturës shqiptare 1969-1974! ARSIMI DHE KULTURA SHQIPTARE NË RS TË MAQEDONISË 1950-1974 (3)

Zhvillim të dukshëm gjatë viteve 1969-1974 pati edhe në shkollimin e mesëm. Gjatë asaj periudhe kohore u hapën një numër i konsiderueshëm i paraleleve shqipe, si në gjimnaze, po ashtu edhe në ato teknike, përkatësisht profesionale. Duhet theksuar, se për realizimin e politikës së përcaktuar sa i përket çështjes së arsimit të mesëm me mësim në…
Lexo më shumë...