KATEGORIA E SHFLETIMIT

Rajon

Konfrontim fizik në Kuvendin e Kosovës, tensione mes deputetëve të PDK-së dhe VV-së

Shkup, 6 maj - Në Kuvendin e Kosovës sot pati konfrontim fizik mes deputetëve të PDK-së dhe atyre të Vetëvendosjes. Përplasja ka ndodhur ndërmjet Hajdar Beqës së PDK-së dhe Besim Muzaqit të Vetëvendosjes. Menjëherë kanë ndërhyre deputetët tjerë që të mos vazhdojë përplasja.Pas tensioneve mes deputetëve të PDK-së dhe të Vetëvendosjes dhe Listës…
Lexo më shumë...