KATEGORIA E SHFLETIMIT

Rajon

Pas mbylljes së kopshtit “Turgut Ozal”, Qeveria Rama mbyll edhe shkollën “Mehmet Akif Ersoy”

Qeveria ka vendosur mbylljen e shkollës “MEHMET AKIF ERSOY”, përfshirë të gjitha ciklet parauniversitare. Vendimi është marrë në mbledhjen e fundit të Këshillit të Ministrave, me propozim të ministrit të Arsimit dhe Sportit. Qeveria me anjë të një VKM-je të posaçme detyron këtë institucion arsimor të marrë masat për transferimin e nxënësve në…
Lexo më shumë...

Greva vazhdon

SBASHK-u pas takimeve konsultative me kryetarët e niveleve komunale sindikale dhe të universiteteve, ka bërë të…