KATEGORIA E SHFLETIMIT

Rajon

Politologu serb beson se ngërçi në dialog zgjidhet përmes një konference ndërkombëtare

Gazetari dhe politologu serb, Cvijetin Milivojeviç, beson se mënyra më e mirë për zgjidhjen e ngërçit në procesin e dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë është organizimi i një konference ndërkombëtare nga e cila do të buronte një marrëveshje diçka si ajo e Dejtonit për Bosnje e Hercegovinën.Sipas tij sa më shumë që qeveria aktuale në Serbi…
Lexo më shumë...