KATEGORIA E SHFLETIMIT

Ndryshe me

Një administratë profesionale dhe të pakorruptuar

Delvina KËRLUKUElezi u lind më 11 mars të vitit 1959 në Çajlë, Komuna e Gostivarit. Shkollën fillore dhe të mesme-gjimnazin i kreu në Gostivar, ndërsa Fakultetin Juridik e regjistroi në vitin 1978 në Universitetin e Prishtinës, në të cilin edhe diplomoi në nëntor të vitit 1982. Në dhjetor të vitit 1998 regjistroi studimet posdiplomike në…
Lexo më shumë...