KATEGORIA E SHFLETIMIT

Ndryshe me

Çdo nismë politike nuk është asgjë pa përkrahjen e kulturës

Delvina KËRLUKUBardhyl ZAIMI është i lindur në vitin 1970 në fshatin Sllatinë të Tetovës. Ka të kryer Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në USHT. Ka prapa vetes një karrierë gazetarie përmbi 20 vjeçare. Fillimisht ka punuar si gazetar në RTM-Redaksia në gjuhën shqipe. Më pas ka punuar si gazetar dhe redaktor kulture në të përditshmen në gjuhën shqipe…
Lexo më shumë...

Libri është jeta ime

Delvina KËRLUKUMe drejtuesin e Shtëpisë botuese Logos A, përndryshe një nga shtëpitë botuese më me renome në…