KATEGORIA E SHFLETIMIT

Ndryshe me

Xhevdet Nasufi: Kompromiset shqiptare në dëm të vetvetes

Edhe te shqiptarët pluralizmi politik është zhvillim që nuk është ndarë nga e kaluara, krahas të sotmes që vazhdon. Që ironia të jetë befasuese, fenomeni i të kapurit të shtetit ndër shqiptarët në Kosovë dhe Maqedoni po ndodh prej forcave të UÇK-së nëpërmjet formimit dhe organizimit politikë të tyre. Në të dy vendet, kryetarët e partive respektive…
Lexo më shumë...