KATEGORIA E SHFLETIMIT

INFOGRAFIKA

Vaksinimi antikovid në Maqedoninë e Veriut dhe rajon | Вакцинација против Kовид во Северна Македонија и регионот

Serbia e filloi e para vaksinimin në rajon me vaksinën Sputnik V. Dozat e para, 4.875 vaksina PfizerBionTec arritën më  22 dhjetor të vitit 2020, vaksinimi nisi më 24 dhjetor. Deri më datë 19 shkurt numri i shtetasve të vaksinuar arriti në një milion, ndërsa janë rivaksinuar 306.332 shtetas gjithsej.Dozat e para të vaksinës PfizerBionTech,…
Lexo më shumë...