KATEGORIA E SHFLETIMIT

ANKETA 2021

ANKETA – “Fantomët” të cilët i ka harruar shteti – Problemi i personave pa shtetësi | ,,Фантоми” кои ги заборавила државата,,-Проблемот на лицата без државјанство

Në Maqedoni nuk ka një numër të saktë të njerëzve që jetojnë në vend dhe nuk kanë shtetësi. Sipas regjistrimit të fundit të kryer në vitin 2002 dhe rezultateve që u publikuan në vitin 2005, në këtë kategori u regjistruan 17,652 persona. Sipas analizës së Institutit Parlamentar, të dhënat e UNHCR-së mbi "personat në rrezik pa shtetësi" tregojnë se
Lexo më shumë...