KATEGORIA E SHFLETIMIT

Kulturë

I jepet lamtumira e fundit artistit Shaqir Hoti

Me një ceremoni rasti iu është dhënë lamtumira e fundit kompozitorit dhe mjeshtrit të madh të muzikës, Shaqir Hotit. Varrimi është bërë në vendlindjen e tij në Rogovë të Hasit, ku edhe u cilësua si njëri nga muzikantët më të mëdhenj të kombit shqiptar.Një biografi për Shaqir Hotin e lexoi kryetari i fshatit Rogovë, Islam Gashi. Ai tha se…
Lexo më shumë...