KATEGORIA E SHFLETIMIT

Kulturë

Palloshi promovon librin “Opinion”

Tetovë, 10 nëntor - “Opinion” është titulli i librit me autorë doktor profesor, Vullnet Palloshi, që është promovuar të enjten në Tetovë. Libri në fjalë përmbledh interviste dhe punime shkencore të botuara nëpër mediat vendore dhe ato të rajonit që autori i ka dhënë gjatë 20 viteve të kaluara. Me këtë rast, autori është shprehur se bëhet…
Lexo më shumë...

Të shkruash lirisht seksin

Romani ka në qendër aventurat dhe fantazitë seksuale të një vajze njëzetenëntëvjeçare, Izadora Uing, e cila…