KATEGORIA E SHFLETIMIT

Kulturë

Jeta e patreguar e Sevastie Qiriazit

“Unë jam shqiptare! Ky përbën faktin më të rëndësishëm të jetës sime, madje më të rëndësishëm se familja, pasi të qenit e ndërgjegjshme për të, më krijoi ndjesinë e gjallë të asaj që duhet të bëj, duke i dhënë kështu qëllim jetës sime” shkruan në rreshtat e parë të jetëshkrimit Sevastie Qiriazi - Dako. Kështu shkruan në rreshtat e parë të librit…
Lexo më shumë...

Të shkruash lirisht seksin

Romani ka në qendër aventurat dhe fantazitë seksuale të një vajze njëzetenëntëvjeçare, Izadora Uing, e cila…

Nga rruga te suksesi

“Fëmijëria ime ishte ashtu si e mijëra fëmijëve të rrugës kudo në botë”, - thotë Lita Cabellut. Ajo dikur endej…