KATEGORIA E SHFLETIMIT

Kulturë

Ekspozita dhe Libri i Prof.Dr. Ismail Ahmedit në qendër të vëmendjes në Festivalin Ndërkombëtarë të Kulturës ne Sharika-EBA

Në kornizën e bashkëpunimit mes Ambasadës së RMVsë në Emiratet e Bashkuara Arabe-Abu Dhabi dhe Institutit të Trashëgimisë Kulturore u bë hapja solemne e ekspozitës së dorëshkrimeve arabe në Maqedoninë e Veriut.Ekspozitë ekskluzive dhe e para e llojit e përgatitur enkas nga Profesori i mirënjohur me renome ndërkombëtare akademike nga…
Lexo më shumë...