KATEGORIA E SHFLETIMIT

Kulturë

Marta, historia e një gruaje tradhtare

Alda BARDHYLIHistoria flet për një grua që falë ose mbase jo vetëm vetes dhe sensit të saj kritik, lufton me modernitetin e vet. Janke Klok, kritik i njohur i letërsisë u përpoq të futej në mendjen e saj. Ashtu si një burrë, ai e dinte se asnjëherë sdo të mund të gjente strehën e së vërtetës, në mendjen e një gruaje. Ajo do ti hapte dyer…
Lexo më shumë...

Të shkruash lirisht seksin

Romani ka në qendër aventurat dhe fantazitë seksuale të një vajze njëzetenëntëvjeçare, Izadora Uing, e cila…

Nga rruga te suksesi

“Fëmijëria ime ishte ashtu si e mijëra fëmijëve të rrugës kudo në botë”, - thotë Lita Cabellut. Ajo dikur endej…