KATEGORIA E SHFLETIMIT

Kulturë

“Lidhja e Prizrenit”, ansambli më i mirë

Dibër, 20 nëntor- Ka përfunduar Festivali “Oda dibrane” 2016, që u mbajt për dy net në Peshkopi dhe një natë në Dibër të madhe. Në natën e tretë dhe të fundit të festivalit, për pjesëmarrje në këtë festival nga kryetari i jurisë, Edmond Zhulali, shoqërive ju ndau mirënjohje. Ndërkaq Ansambli “Lidhja e Prizrenit” nga Prizreni, u vlerësua…
Lexo më shumë...

Kadare, njeri i regjimit?

Ka shpërthyer një polemikë e fortë lidhur me librin “Kadare në dokumentet e Pallatit të Ëndrrave” të Dashnor…

Dashuria përmes defit (FOTO)

Muzikanti iranian i rrugës Muhammed Bakir Shejhgermçi (32) tha se “Mbështetemi nga populli. Megjithatë, kemi…

Pse shkruaj?!

Lasgush PORADECIPse shkruaj, pse parapëlqej të shkruaj vargje dhe jo prozë? Kur them vargje, kuptoj që duhet të…