KATEGORIA E SHFLETIMIT

Infrared

ALBANA QATO: Zemra ime në këto momente është aq e plotë! (FOTO)

Karriera e saj nisi mbarë dhe mjaft suksesshëm në Shqipëri, derisa ajo vendosi të shpërngulet në Londër dhe të integrohet në një tjetër fushë - atë të sipërmarrjes. Bëhet fjalë për këngëtaren Albana Qato, të cilën e mbajmë mend nga hiti “Nuse 2” në bashkëpunim me kantautorin B2N, këngë që shënoi një arritje të madhe në karrierën e saj. Pas një…
Lexo më shumë...