KATEGORIA E SHFLETIMIT

Globi

SHBA-ja do t’i japë edhe 2 miliardë dollarë ndihmë ushtarake për Ukrainën

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë duke përgatitur më shumë se 2 miliardë dollarë ndihmë ushtarake për Ukrainën, e cila për herë të parë pritet të përfshijë raketa me rreze më të gjatë veprimi, si dhe municione dhe armë të tjera, i thanë Reuters-it më 31 janar dy zyrtarë amerikanë të informuar për këtë çështje.Ndihma pritet të shpallet brenda…
Lexo më shumë...