KATEGORIA E SHFLETIMIT

Globi

Mori jashtë radhe vaksinën, ish-presidenti ndalohet të mbajë post për 10 vjet

Ish presidentit të Perusë, Martin Vizcarra i është ndaluar të mbajë një post publik për 10 vjet nga një votim i Kongresit pasi mori pa radhë vaksinën kundër koronavirusit. Vizcarra u shpall fajtor për deklarim të rremë dhe ndikim të paligjshëm në lidhje me skandalin që shpërtheu në Peru ku shumë ministra dhe zyrtarë të lartë publik morën vaksinën e…
Lexo më shumë...