KATEGORIA E SHFLETIMIT

Forum

Pandemia që e shpëtoi Macronin!

Me mediat kryesisht në anën e Macronit, me Twitter dhe Facebook të censuruar fort, dhe me një numër të madh francezësh të tmerruar nga virusi, Macron po vë bast se bashkatdhetarët e tij do të ndjekin këshillën e një tjetër francezeje të shquar, që u shndërrua në një mjeshtre të gjuhës angleze, Hillaire Belloc: “Dhe mbajeni gjithmonë pranë…
Lexo më shumë...

Orë zie

Reflektimi duhet të jetë për përgjegjësinë, të secilit nga ne. Por më shumë nga të gjithë duhet të reflektojnë…