KATEGORIA E SHFLETIMIT

Forum

Maneken për “gullash gjedhi”

Arroganca e prijësit-bedel të ish shefit të vet etno-fashistit Gruevski - mes Tetovës - hodhi n’ajër edhe kumtesa tallëse dhe qortuese ndaj pushtetit lokal tetovar - ish ortakëve të vet me të cilët bashkërisht i shtypën dhe i diskriminuan shqiptarët plot pesëmbëdhjetë vite. E derdhi vrerin e vet urrejtës dhe etno-fashist duke përbuzur veprat e…
Lexo më shumë...

Teatri me skafandër

Të sjellurit e deputetëve që ishin pozitiv me Covid-19 me skafandër për të votuar ishte lëvizje strategjike për të…