KATEGORIA E SHFLETIMIT

Forum

Elitat evropiane përgatiten për vetëvrasjen

Paul MASON“Lajme të mira për Evropën”, është fjalia e parë e një komenti të një analize ekonomike. Nëse ju them që e ka shkruar një bankë investimesh e cila ka mbështetur rreptësinë fiskale në eurozonë, mund ta imagjinoni se çfarë lloj lajmi i mirë është. Pikërisht kështu, François Fillon (Thatcheri francez) është i gatshëm për një balotazh…
Lexo më shumë...

Terror do të thotë tmerr

Nga Fabian von der MarkFjala terror vjen nga latinishtja dhe do të thotë tmerr. Synimi i të ashtuquajturit…

Berlusconi i Amerikës

Bill EMMOTTGjatë disa javëve të fundit bota ka çarë kokën se si do të sillet në detyrë presidenti i zgjedhur…