KATEGORIA E SHFLETIMIT

Forum

Në të ardhmen e afërm na pret formula e vjetër e testuar

Ajo është fara juaj! Ky është kapaciteti juaj. Nuk mund t'ju kërkoj të jeni "francez". Për ju është vetëm një shkop dhe një çizme. A je inatosur me mua se po të flas kështu!? Epo, për të mos gënjyer? Ti ke funksionuar vetëm kur e ke ngrënë shkopin dhe kur të ka shkelur çizmja. Hajde, hajde, një shkop tjetër nuk të bën keq! Thjesht mos lejo që…
Lexo më shumë...

Atje dhe këtu!

Ne që kemi mbetur këtu vazhdojmë me mendje të jemi atje duke u zhytur në ëndrrën se liria dhe realizimi është atje…

Rasti Alsat

Imagjinoni përmbaruesit tek dera juaj ku ju thonë se prona s’është e juaja, sepse është vënë nën hipotekë para se…