KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Në dy aeroportet vjet kanë kaluar 1.8 milionë udhëtarë

Shkup, 11 janar - Gjithsej 1.794.376 udhëtarë në vitin 2016 kanë udhëtuar përmes dy aeroporteve të Maqedonisë "Aleksandri i Madh" në Shkup dhe "Shën Apostull Pali" në Ohër që është 15 për qind më shumë në krahasim me vitin 2015, kur janë evidentuar 1.560.381 udhëtarë, njofton "TAV Maqedoni". Kompania njofton edhe se është rritur numri i…
Lexo më shumë...

Emri, Nimic pret Qeverinë e re

Shkup, 11 janar - Ndërmjetësuesi për çështjen e emrit, Metju Nimic, ka thënë se po pret formimin e Qeverisë së re…

Vetëvrasje në Demir Hisar

Shkup, 11 janar - D.T. (59) nga Demir Hisari dje në mëngjes rreth orës 8:00 ka kryer vetëvrasje, duke u hedhur në…

Vidhet Posta e Maqedonisë

Shkup, 11 janar - Një person i panjohur, me dhunë e ka marrë qarkullimin ditor nga filiali i "Postave të…