KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Punëtori për mbrojtjen e të drejtave pronësore

Shkup, 23 janar - Mbrojtja e të drejtave pronësore në pajtim me Ligjin për pronësi dhe gjëra të tjera reale, persona të cilët mund të posedojnë pronë kushte dhe mënyra për përfitim të pronës janë pjesë e temave për të cilat sot biseduan gjykatësit nga sektorët civil nga të gjitha rajonet e apelit nga Maqedonia në punëtorinë "Mbrojtja e të drejtave…
Lexo më shumë...