KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Do të restaurohen xhamitë e Simnicës dhe Ravenit

Driton ZENKUGostivar, 23 janar - Projektet për restaurimin e Xhamive të vjetra të fshatrave Simnicë dhe Ravem të Institutit Nacional - Qendra për Konservim në Gostivar, janë aprovuar nga Ministria e Kulturës me programin e ri për vitin 2017 dhe pritet që brenda vitit të bëhet realizmi i këtyre projekteve, shkruan gazeta…
Lexo më shumë...

Bastoret plot, xhepat bosh

Vjollca SADIKUDibër, 23 janar - Në Dibër tani më një kohë të gjatë ka një dukuri sociale, e cila nga dita në…

BDI dhe VMRO drejt koalicionit

Shkup, 23 janar - Kryeministri Emil Dimitriev, njëkohësisht edhe anëtar i Komitetit ekzekutiv në VMRO, të hënën ka…