KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Shtyhet edhe një afat, stacioni i filtrimit n’mot

Tetovë, 7 dhjetor - Deri në fund të muajit janar, gjegjësisht në fillim të muajit shkurt, pritet që të përfundojnë punët për ndërtimin e stacionit të filtrimit për ujin e pijshëm të Tetovës, shkruan gazeta KOHA. Pa u përfunduar ky stacion, qytetarët e Tetovës do të vazhdojnë të furnizohen me ujë nga rrjeti i vjetër i ujësjellësit të Tetovës. Në…
Lexo më shumë...

Bujqësia po na plaket

Shkup, 6 dhjetor - Bujqësia në Maqedoni dominohet nga mosha e vjetër dhe fermerë që në mesatare kanë më shumë se 50…