KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Një pjesë e Çairit nesër pa rrymë

Shkup, 24 janar - Një pjesë e shfrytëzuesve nga rrugët "Albert Staniq", "Vojdan Çernodrinski" dhe "Rifat Burxheviq" në Komunën e Çairit nesër prej orës 14:30 deri në orën 15:00 do të mbeten pa energji elektrike. Siç informon Qendra rajonale për menaxhim me kriza e qytetit të Shkupit, shkak për ndërprerjen e rrymës është kryerja e ndërhyrjeve…
Lexo më shumë...

Gjendja e rrugëve momentalisht

Komunikacioni në të gjitha rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore, nëpër rrugë vende-vende të lagështa.…