KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Një tetë vjeçar përdoruesi më i ri i drogës në Maqedoni

Shkup, 24 janar - Ministritë e Punës dhe Politikës Sociale, Shëndetësisë, Arsimit dhe Shkencës dhe e Drejtësisë, përmes bashkëpunimit të ndërsjellë dhe përfshirjes së palëve të tjera të përfshira, të ndërmarrin qasje të koordinuar ndaj nevojave të fëmijëve dhe të rinjve në rrezik në Maqedoni i cili do të rezultojë me shërbime gjithëpërfshirëse dhe…
Lexo më shumë...