KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Vazhdimisht ulet ndotja e ajrit në kryeqytet

Shkup, 7 maj - Në kuadër të aktiviteteve të Bashkisë së Shkupit, Qeverisë së RMV-së dhe komunave në kryeqytet, sipas analizave të fundit në bazë të të dhënave zyrtare të cilësisë së ajrit dhe mjedisit jetësor, numrat tregojnë për ulje stabile të ndotjes së ajrit në ShkupSipas analizës, gjatë viteve të fundit nuk ka ndryshime drastike të…
Lexo më shumë...