KATEGORIA E SHFLETIMIT

Aktuale

Pendarovski- Borell: BE t’i valorizojë përpjekjet e përgjithshme të Maqedonisë së Veriut

Shkup, 17 qershor – Presim që Bashkimi Evropian të valorizojë përpjekjet e përgjithshme të Maqedonisë së Veriut dhe të bëjë hap lidhur me fillimin e negociatave qasëse për anëtarësim, në interes të stabilitetit, sigurisë dhe prosperitetit të mbarë rajonit, ka porositur sot presidenti Stevo Pednarovski në takim me përfaqësuesin e lartë për Politikë…
Lexo më shumë...