Katari do të ndërtojë 16 hotele lundruese për Kupën e Botës 2022

6

Së pari ishin anijet lundruese dhe tendat në shkretëtirë, tash Katari është duke ndërtuar hotele lundruese për tifozët e Kupës së Botës.

Shefat e garës në Katar janë detyruar të gjejnë zgjidhje për akomodimin e një milion tifozëve që priten të zbarkojnë në nëntor të 2022-s.

16 hotele identike – 72 metra të gjata dhe 16 metra të gjera – do të kenë nga 101 dhoma, që do të thotë në total 1,616 njerëz.

Ndërtesat me energji me solare do të jenë afër stadiumit “Lusail International”.(koha.mk)

Comments are closed.