Kaq shpenzoi zëvendëskryeministrit Jevtiq për telefon, dreka dhe mëditje

2

Zëvendëskryeministri i katërtë i Qeverisë së Ramush Haradinajt, Dalibor Jevtiq, për dy vjet ka marrë vetëm 1131 euro mëditje.

Zyrtari serb në qeverinë e Kosovës ka harxhuar edhe rreth 8 mijë litra derivate.

Për dreka dhe darka zyrtare Jevtiq ka shpenzuar nga buxheti i shtetit rreth 2 mijë e 500 euro.

Jevtiq për telefon ka shpenzuar rreth 1 mijë e 536.

Gazeta Insajderi bazuar në kërkesën për qasje në dokumentet publike, ka siguruar shpenzimet e Jevtiq për periudhën shtator 2017-gusht 2019.

Comments are closed.