Kaq kushton çmimi i biletës për një mbrëmje muzikore të Loredana Zefit!

Loredana Zefi nuk ka shumë ditë që publikoi albumin ‘King Lori‘.Ajo përfshiu disa këngë të reja dhe disa të publikuara më parë.

Pas publikimit të albumit, Loredanës menjëherë i janë caktuar data të mbrëmjeve muzikore ne të cilat i ftuar është edhe reperi Mozzik, njëherësh edhe bashkëshorti i saj.

Reperja kosovare e cila jeton në Zvicër, ka ndarë me ndjekësit e saj disa prej datave të mbrëmjeve muzikore ku ka treguar edhe çmimet e biletave.

Varësisht se prej cilit vend do performojë ajo, është caktuar çmimi i biletës por vlen të theksojmë se çmimi më i lartë i saj për një mbrëmje muzikore të Loredanës dhe Mozzik-ut është 35 euro.