Kanosje e rremë për bombë zbrazi disa ambasada në Madrid

Madrid, 16 prill – Personave të evakuuar nga ndërtesa ku ndodhen disa ambasada në Madrid iu lejua që të kthehen në  mjediset ku punojnë pasi u konfirmua se  telefonata për bombë ka qenë e rremë.

Evakuimi është bërë pasi Ambasada Australiane përmes telefonit është njoftuar se në ndërtesë ka bombë.

Në godinën shumëkatëshe në Madrid  janë të locuara edhe Ambasada e Australisë, Britanisë së Madhe, Kanadasë dhe Holandës.