Kameramani anglez në ndeshjen e mbrëmshme, ishte edhe në luftën e Kosovës në vitin 1997

Kameramani anglez, Chris James, përveq që ishte kameraman në ndeshjen e mbrëmshme të Kosovës ndaj Anglisë, ishte gjithashtu në Kosovë në frontin e luftës në vitin 1997. Gazetari i ITV Sport, Gabriel Clarke publikoi këto dy foto të James në profilin e tij në Twitter në dy kohë të ndryshme dhe në rrethana krejt tjera.
Kosova pati paraqitje dinjitoze mbrëmë edhe pse u mposht me rezultat 5:3 nga Anglia.