Kaltrina Beqiri nga BESA merr detyrën si drejtoreshë e AKAISH

886

Shkup, 28 tetor – Kaltrina Beqiri nga rradhët e Levizjes Besa edhe zyrtarisht ka marr detyrën e re si udhëheqse e Agjencionit për kualitet dhe akreditim të institucioneve shëndetësore.

Gjatë marrjes së detyrës ajo u prit nga drejtori i deritanishëm, Ante Poposki.

“Beqiri do të jetë zëri i të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe do t’i përfaqësojë denjësisht politikat e Lëvizjes BESA”, thuhet në njoftimin e partisë.