Kalendari astronomik

Shkup, 10 gusht – Sot është e shtunë, 10 gusht 2019, dita e 222-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 143 ditë.

Dielli në Shkup lind në orën 5 e 35 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 19 e 43 minuta.

Dita zgjat 14 orë e 8 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e Hënës së re, do të lindë në orën 16 e 7 minuta dhe do të perëndojë 58 minuta pas mesnate.